Travian

Ingyenes online játék A Travian egy online játszható ingyenes stratégiai játék. Kiválaszthatjuk, hogy melyik népcsoport vezére akarunk lenni. Gallok (trúk), Rómaiak (szutykok) és Germánok (rohadékok) csapatai közül választhatunk. Minden népnek megvan a maga előnye és egyben hátránya is. A játékban lehet építkezni, fejleszteni, mindenhez nyersanyagra lesz szükségünk. A nyersanyagot vagy bányásszuk, vagy a környéken lévő népekkel háborúzunk és hadizsákmányul elvisszük azokat. A játék nagyon jó, naponta néhány perc és hatalmas birodalmak tulajdonosai lehetünk.
Regisztrálni itt  > >

Birodalmak

Magyar fejlesztésű Ingyenes online játékMagyar fejlesztésű, böngészőben futtatható, flash alapú, körökre osztott és ingyenes stratégia játék. Összetettebb és több gondolkodást, nagyobb stratégiai érzéket igényel, mint a legtöbb stratégiai játék. Lehet egyjátékos, többjátékos módban és csapatjátékban is játszani. Számos térkép és nehézségi szint közül választhatunk, továbbá lehetőségünk van a karakterfejlődésre is. Hőseinket kell irányítani a hozzájuk tartozó csapatokkal együtt a különböző hadjáratok során. Egy hadjárat a netes játékoknak megfelelően nem több mint 10-15 perc.
Regisztrálni itt  > >

S.W.I.N.E.
S.W.I.N.E. - Ingyenes játék

Magyar fejlesztésű, stratégiai játék, melyben nyulak és disznók csatáznak, több mint húsz küldetésen keresztül. Ez egy pörgősebb játék, nincs lehetőség a hosszan tartó építkezésre. Már kezdetben neki kell állni küldetéseket, végrehajtani. A humoros hangulat ne tévesszen meg senkit, ugyanis egy igencsak nehéz játékkal állunk szemben. A játék háromdimenziós, teljesen magyar felülettel, hanggal és ismertetővel is rendelkezik, továbbá kiváló minőségű.
S.W.I.N.E. (teljes játék) >> || S.W.I.N.E. (magyar) >>

© 2011 Ingyenes Játékok | Szabályzat